Title for This Block

Description for this block. Use this space for describing your block. Any text will do. Description for this block. You can use this space for describing your block.

Om Butler Service

Butler Service är en del av Butler Gruppen och lanserades 2022 i syfte att digitalisera och förenkla processen kring beställning av service.

Butler Service erbjuder en helhetslösning för service inom hotell, restaurang och café. Med tiden har erbjudandet breddats till att även omfatta bland annat butiker, konferenscentra, bostadsrättsföreningar och spa-anläggningar. Butler Service förenklar beställningsprocessen 
– från trasigt till fixat dygnet runt.

Det första bolaget inom Butler Gruppen grundades 2001 och gruppen har idag vuxit till en koncern bestående av 13 bolag som tillsammans omsätter 260 mkr.

“Vi inser betydelsen av både tid och kvalitet, och därför har vi skapat en plattform där kunder snabbt och enkelt kan hitta och beställa den service de behöver. Genom att använda vår tjänst får våra kunder möjlighet att helhjärtat fokusera på det de gör bäst, utan att behöva bekymra sig om att hitta rätt tjänst i rätt ögonblick.”

– Antonio Saluena, CEO Butler Gruppen

Butler Gruppen

Butler Service är en del av Butler Gruppen. Koncernen består av flera olika bolag som tillsammans levererar helhetslösningar inom bygg, koncept, service och skötsel. Samtliga bolag står på egna ben och skapar tillsammans ett helhetserbjudande med samlad kompetens och erfarenhet. Butler Gruppen grundades 2001 och är en solid aktör i branschen.